top of page

Vår blogg

Här kan ni läsa om vår vardag samt om värdefulla proffs tips  

2021-03-13 

Vi har inte haft tid att skiva mycket här. Det var fullt upp sista tiden. Vi växer för varje dag och det är spännande och roligt. Just nu förbereder jag en ny kurs- att städa känsliga miljöer. Det är väldigt utmanande jobb att städa t.ex. ett museum. Parallellt med skapandet av den här kursen arbetar vi med att digitalisera våra kurser så att de blir tillgängliga online.   


2021-01-05​


Nytt år här och vi alla hoppas att det kommer att bli ett lugnare och roligare år . Än så länge behöver vi alla följa råd och rekommendationer kring Covid. Vi på SanMel följer dem och håller distans, arbetar bara om man är helt fris och vi använder munskydd om kunden önskar. Ta hand om varandra !

Snart är det Jul, min favorit tid på året. Många flyttar och vi har fullt upp. Vi ska inte flytta men vi växer och det är roligt . Nu erbjuder vi tjänster även i Malmö och upp till 4mil från Malmö. 

Dagens tips blir att ni kollar upp företaget som ni anlitar. Försäkra dig om företaget är registrerad för F-skatt och att det finns en försäkring.

Vårt första blogginlägg

2020-10-25

Idag är det söndag och vi har bestämt oss att vi ska starta bloggen för att visa vår vardag för er. Vi kommer också att skriva och tipsa om olika saker inom städningen. Häng med oss !

bottom of page