top of page

Funderar du på att skaffa städhjälp hemma ? Ring eller maila oss. Vi kommer till er, lyssnar på era önskemål och ni får kostnadsfritt offert. Hos oss finns ingen bindningstid och vi har all städmaterial och det är självklart inkluderat i priset. Ingen framkörningsavgift 2mil från Karlskrona. Hos oss kan du nyttja RUT avdrag och vi sköter allt med skatteverket. 


Att sköta hygien är alltid viktigt men nu när vi har Covid-19 det blir ännu viktigare att tänka på det. Vi har kunskap om hur man utför proffsig städ . 

Alla våra kunder ska vara nöjda och därför vi har nöjd kund garanti. Som kund du kan beställa många tjänster inte enbart städning som veckostäd, storstäd, flyttstäd, fönsterputs , golvvård utan du kan beställa städning av ditt garage, båt eller varför inte husvagnen. Vi kan sköta tvätten och strykning och du kan ägna din tid för att vila eller umgås med vänner eller familj. 


Driver du ett företag och behöver proffs som ska sköta städning och lokalvård, då har du kommit rätt . Vi är proffs som utför all lokalvård med gedigen erfarenhet bakom oss .

Varför ska du välja SanMel städservice ?


Ingen bindningstid !

Ingen framkörningsavgift !

Nöjd kund garanti !

Service av högsta kvalitet !

Utbildad personal !

Vi tänker på miljö !

Lojalitets program för trogna kunder !

SAVE OUR PLANET FOR A NEW GENERATION​S 

bottom of page